Zoekt u een vakantiehuis? De Provence is prima vertegenwoordigd

Hebt u Google al suf gezocht met “vakantiehuis Provence”? Hebt u al vele Nederlandse websites naast u neer moeten leggen omdat de huisjes niet aan uw verwachtingen voldoen of omdat u het simpelweg te duur vindt? Probeer dan eens onze Belgische website uit: bij Interhome vindt u vast en zeker de accommodatie van uw dromen. Ook daar kunt u in de ingebouwde zoekbalk “vakantiehuis Provence” invoeren. Nadat u “vakantiehuis Provence” hebt ingevoerd en op zoeken hebt geklikt krijgt u het totale overzicht van al onze huisjes en bungalows in deze zonovergoten streek in het zuiden van Frankrijk. Met bekende steden als Saint-Tropez, Nice en Marseille weet u precies waar we het over hebben. Een prachtig rotslandschap aan de Middellandse Zee. Klinkt u dit als muziek in de oren en zoekt u nu alvast een vakantiehuis? Is Provence daarbij het sleutelwoord? Dan krijgt u van ons de keuze uit maar liefst 112 woningen. Dat aantal zal in de komende jaren enkel blijven stijgen waarbij we de kwaliteit hoog in acht nemen. Wij vinden het namelijk uitermate belangrijk dat de accommodatie van alle gemakken is voorzien. Het is immers vakantie, dus dan mag u wel een beetje in de watten worden gelegd. Wilt u bijvoorbeeld een zwembad inclusief jacuzzi in de achtertuin? Wilt u uitzicht op zee? Of moet het huisje groot genoeg zijn voor 8 mensen? Reken er maar op dat u in een handomdraai een vakantiehuis in Provence hebt gevonden.

Een vakantiehuis boeken? Provence is wellicht de streek bij uitstek voor u

Zoek dus niet langer elders naar een vakantiehuis. De Provence komt dankzij onze handige website nu wel heel erg dichtbij. Hebt u uw zoekgebied al verkleind door op specifieke voorkeuren te zoeken? Neemt u bijvoorbeeld uw hondje mee? Of vindt u een afwasmachine, een open haard om er de kerstdagen aan door te brengen of goede wifi in het huis van levensbelang? Geef het aan en zoek naar het vakantiehuis in Provence dat het beste bij u past. U kunt vervolgens direct checken of uw keuze nog beschikbaar is op de dagen dat u vakantie hebt. Overigens is het vrijwel het hele jaar door goed vertoeven in deze regio. Zelfs in de winter worden er nog moeiteloos temperaturen boven de 20 graden gehaald. Dat maakt deze regio ook erg geschikt als bestemming in de voorjaarsvakantie, de herfstvakantie en vanzelfsprekend ook in de kerstvakantie.

  • Als u op deze geselecteerde datum het huisje gelukkig nog kunt boeken dan kunt u het online gelijk afronden door uw adres- en contactgegevens in te vullen,
  • U kunt de reservering in zijn geheel of gedeeltelijk al betalen door gebruik te maken van een online betaalservice of creditcard.
  • Uiteraard ontvangt u uw reservering in de mail en we laten het u tegen die tijd weten wat u vooral niet moet vergeten om mee te nemen!

Ook in vele andere regio’s in Frankrijk kunnen we u voorzien van huisjes

Hebt u nog vragen over een vakantiehuis? De Provence liever niet als vakantiebestemming maar een andere streek in Frankrijk of liever naar een ander land op vakantie binnen Europa? Op de website https://www.interhome.be/ vindt u in ieder geval vele antwoorden in de FAQ en daarnaast kunt u direct op zoek gaan naar totaal andere bestemmingen dan het warme zuiden van Frankrijk. Mocht u toch liever persoonlijk contact willen hebben met onze klantenservice dan staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch voor u klaar. Ook kunt u ons vanzelfsprekend een e-mail sturen en ons aanspreken via de sociale media zoals Twitter en Facebook.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn