Ontdek de positieve kracht van hypnotherapie in Antwerpen

Als je te maken hebt met een mentale of fysieke klacht en de dokter staat voor een raadsel of verwijst je door naar de apotheek voor een medicijn, dan is het misschien een idee om eens iets anders te proberen. Zo zou je bijvoorbeeld een beroep kunnen doen op hypnotherapie in Antwerpen bij Hypnose Praktijk. De medische wetenschap is vaak wat al te afhankelijk van medicatie en chirurgische ingrepen, terwijl dit lang niet altijd nodig is. Vaak genoeg moet je wel aan de medicatie en soms is een operatie onvermijdelijk en in zulke gevallen is het fijn dat de medische wetenschap bestaat en in de afgelopen twee eeuwen zulke enorme vorderingen heeft gemaakt. Maar dat wil niet zeggen dat het overal een oplossing voor heeft. Veel klachten ontstaan door een verkeerde kalibratie van de geest. Om een simpel voorbeeld te nemen kun je kijken naar nagelbijten. Bewust wil je dit niet doen en je weet dat het slecht is en dat je nagels er lelijk uitzien. Toch doe je het en blijf je het doen en kun je er maar niet mee stoppen. Hoe kan dat? Je zou denken dat als je zelf niet wil nagelbijten, dat je dan ook zelf kunt bepalen of je het wel of niet doet. We zijn toch autonome wezens die zelf kunnen bepalen wat ze doen en hier de absolute vrijheid voor hebben? Er is tenslotte niemand die een pistool tegen je hoofd houdt. Maar dit idealistische beeld is niet helemaal juist. We nemen soms inderdaad vrije beslissingen, maar vaak genoeg zijn er krachten aan het werk waar we geen weet van hebben. Op onbewust niveau speelt er van alles. Dus zelfs we in vrijheid kiezen voor A of B, dan nog gaat er een heel onbewust proces schuil achter de keuze die je maakt. Je kiest uiteindelijk bijvoorbeeld voor A en dat doe je in vrijheid, maar ben je ook vrij om A te prefereren boven B of heb je die voorkeur gewoon? Je kiest immers niet eerst voor deze voorkeur. Dit ligt allemaal besloten in je karakter met alle eigenschappen en voorkeuren die daarbij horen en die je in de loop van je leven hebt ontwikkeld. Dus als je op je nagels bijt, dan is daar een soort drang toe. Via hypnotherapie in Antwerpen kun je die drang wegnemen. Als de drang er niet is, kun je gemakkelijk kiezen om niet op je nagels te bijten. Zo is het met heel veel neuroses en obsessies. Via hypnotherapie in Antwerpen wordt de geest ontvankelijk gemaakt voor suggesties. Dankzij deze hypnotherapie in Antwerpen kun je de drang naar ongezond eten wegnemen. Je kunt met behulp van hypnotherapie in Antwerpen zelfs een kleinere maag krijgen door de suggestie van een maagband te planten. Hypnotherapie in Antwerpen kan daarom helpen bij tal van verschillende problemen. 

Kijk voor meer informatie over hypnotherapie in Antwerpen op hypnosepraktijk.net

Mocht je graag meer willen weten over deze vorm van therapie, dan kun je uiteraard terecht op de website van hypnosepraktijk.net. Hier vind je ook een overzicht van voorbeelden waarbij hypnotherapie in Antwerpen uitkomst kan bieden. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Depressie
  • Faalangst
  • Hoogtevrees
  • Vliegangst

Neem voor meer informatie contact op met Hypnose Praktijk

Mocht je na het lezen van deze tekst en het bezoeken van de site nog vragen hebben, dan kun je het beste even contact opnemen met Hypnose Praktijk. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn