Zilver munten

Als u interesse heeft in zilver munten bezoek dan de site van Silver Fund of een van hun drie winkels in België. Silver Fund is een bedrijf dat ervaren is in het veiligstellen van kapitaal. Het verzamelen van zilveren munten is een van de manieren om uw vermogen te investeren. Hoe u dit het beste kunt doen en wat de beste belegging is, daar weten de experts van Silver Fund het meeste van. Bekijk eerst de website silver-fund.be om uit te zoeken welke munten allemaal verkrijgbaar zijn. U zult zien dat zelfs met een klein vermogen het investeren in zilver munten mogelijk is. Bij het ontdekken van deze kans, wordt u vast en zeker gegrepen in de wereld van zilveren munten en alle mogelijkheden op dit vlak. Vanaf 16 euro kunt u namelijk al een echte zilveren munt aanschaffen die bestaat uit 99,9 procent zuiver zilver. Verder bieden ze regelmatig voor aantrekkelijke prijzen grote voordeelpakketten. Voor een scherpe prijs heeft u al direct een mooie verzameling in huis, waarmee de eerste zilver munten collectie is begonnen. Daarna is het een kwestie van aanvullen met nog betere beleggingsmunten die uw vermogen alleen maar gaan verhogen. Om veel redenen is het verzamelen van munten een leuke investering. Ze zijn mooi om naar te kijken en in huis te hebben. De waarde van de munten is een mooie aanvulling op uw kapitaal.

Beleggen in zilver munten

Door de onzekere posities van de banken in de afgelopen jaren, hebben steeds meer mensen interesse gekregen in andere vormen om hun kapitaal vast te stellen. Er zijn meerdere manieren om een muntencollectie te beginnen en aan zilver munten te kopen. Niet alle uitvoeringen zijn effectief voor het behoud van uw kapitaal. Het zou zonde zijn als u een munt koopt waar u uiteindelijk niets uit haalt. Kies daarom een goede leverancier en adviseur als Silver Fund. Naast de exclusieve zilver munten, bieden zij ook de beste expertise op dit vlak. Zo kunt u in overleg met een van de experts de juiste munten aanschaffen, waaronder:

  • De Philharmoniker
  • De Maple Leaf
  • De Silver Eagle
  • De Kangaroo

De genoemde zilver munten zijn vanaf 16 euro verkrijgbaar. In een grote verzamelbox zitten meerdere uitvoeringen verzameld, zodat u meteen een mooie collectie heeft. Naast deze soorten hebben ze ook nog andere zilver munten die beperkter verkrijgbaar zijn. Munten als de zilveren Krugerrand en de Zilveren 10 Fr. Frankrijk Herkules of de Great Horned Owl. De prijzen van deze munten verschillen en kunnen variëren tussen de 7 en 300 euro.

De start van uw zilveren vermogen

Het is duidelijk dat Silver Fund meerdere investerings- en beleggingsmunten beschikbaar heeft. Als u mooie zilver munten wilt kopen, dan kan dat via de website. Maar u kunt ook langskomen bij een van de winkels in Brussel, Gent of Sint-Niklaas. U kunt de munten dan met eigen ogen zien. Kijk eerst rond op de website en zoek de munt die aansluit bij uw interesse. Op de website silver-fund.be staat ook direct de informatie over de munt, zodat u weet wat hij waard is, hoeveel zuiver zilver deze bevat en de zeldzaamheid van de munt. Deze informatie kan een van de experts in de winkel uiteraard ook geven. Voor de fanatieke verzamelaars is het ook altijd leuk dit zelf uit te zoeken. Bent u al in bezit van een paar uitvoeringen en wilt u deze uitbreiden? Dan zijn de tubes en monsterboxen een uitkomst voor u. Welke type munt, tube of monsterbox geschikt is voor uw vermogen, dat is moeilijk te bepalen. Hiervoor is de kennis van Silver Fund handig, om zo de beste investering in zilver munten te doen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn