Waar kan ik goede en voordelige verhuisdozen kopen?

Vorige week was de verhuizing naar mijn nieuwe huis en het was een flinke klus. Ik dacht dat ik niet zoveel spullen had, maar toen ik eenmaal begon met de voorbereiding, zag ik dat ik veel meer heb dan ik dacht. Als je ruimte hebt, dan is het gemakkelijk om elke keer nieuwe dingen te kopen, maar ik schrok er eigenlijk van hoeveel het wel niet was. Ik dacht eerst dat ik genoeg had aan 15 verhuisdozen, maar uiteindelijk had ik er bijna 25 nodig. Online had ik gezocht naar waar ik voordelig goede dozen kon kopen en kwam toen uit bij verhuisdozenstore.be. Bij dit bedrijf heb ik sterke dozen kunnen kopen voor een goede prijs en daarnaast had ik hier ook inpakpapier en bubbeltjesplastic gekocht. Het vorige appartement waar ik in woonde, was mijn eerste appartement en ik heb hier 3 jaar met veel plezier gewoond. Ik heb echter nu een betere baan en een hoger salaris en wilde graag in de binnenstad gaan wonen. Na een aantal maanden te zoeken naar een nieuw appartement, vond ik een plek die mij zeer aansprak en ik vind het niet erg om hier meer huur voor te betalen. Toen ik door mijn appartement liep, maakte ik een berekening van hoeveel meubels en spullen ik had en dacht aan 15 verhuisdozen genoeg te hebben. Ik begon met mijn spullen uit te zoeken en besloot om een aantal dingen te verkopen en weg te geven. Een verhuizing is een goed moment om kritisch naar je spullen te kijken en er waren diverse dingen die ik in huis had, maar nooit gebruikte. Ik had nog een aantal oude verhuisdozen liggen en kon zodoende beter inzien hoeveel dozen ik nodig had. Ik zag al snel dat 15 dozen niet genoeg zouden zijn en besloot daarom om 25 extra dozen te kopen.

Goedkope, maar goede kwaliteit verhuisdozen

Online zocht ik naar waar ik goedkope, maar goede kwaliteit verhuisdozen kon kopen en kwam al snel de website verhuisdozenstore.be tegen. Ik zag dat de dozen op deze website niet duur waren en aangezien veel mensen dit bedrijf een goede beoordeling hadden gegeven, wist ik zeker dat de kwaliteit ook goed zou zijn. Naast verhuisdozen kon ik hier ook inpakpapier en bubbeltjesplastic kopen om breekbare spullen mee te verpakken. Mijn bestelling zou de volgende dag al binnenkomen, zodat ik snel kon beginnen met de eerste spullen in te pakken.

Vroeg begonnen met inpakken

Gelukkig had ik de verhuisdozen en materialen een aantal weken van te voren gekocht, want de verhuizing was veel meer werk dan ik had verwacht. Breekbare spullen goed verpakken is veel werk, maar elke avond deed ik een klein gedeelte. De dozen die ik gekocht had waren erg sterk en konden gemakkelijk het gewicht aan van mijn spullen. Voor de verhuizing had ik een busje gehuurd en gelukkig wilden een aantal vrienden meehelpen. Voor het kopen van verhuisdozen en materialen kan ik verhuisdozenstore.be aanraden.

  • De dozen en materialen zijn niet duur bij dit bedrijf
  • Klanten hebben het bedrijf veel goede beoordelingen gegeven
  • Mijn bestelling kwam de volgende dag al binnen
  • De dozen konden gemakkelijk het gewicht aan  
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn