Boek je kindvriendelijke vakantie via Parkvakanties

Als je kinderen krijgt, verandert je hele leven. Zo werkt dat ook met de vakanties. Toen we een gezin startten en kinderen kregen, zijn we eerst een paar jaar thuis gebleven. Om de kosten te drukken en om stress te vermijden. Maar na een paar jaar waren we eraan toe en ging ik op zoek naar een kindvriendelijke vakantie. Dat vond ik nog best een opgave, omdat ik nooit eerder een kindvriendelijke vakantie had geboekt. Waar moet je dan op letten? Ik ben op internet gaan zoeken op ‘kindvriendelijke vakantie’ en dan kom je wel heel wat informatie tegen, dat was wel handig. Ik had voor mezelf bedacht dat we niet te ver wilden reizen, ik wilde niet dat het te warm zou zijn voor de kinderen. En het moest ook een beetje betaalbaar zijn. Maar op een gegeven moment kwam er zo veel informatie op me af dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Ik wist het niet meer, totdat ik op de site https://parkvakanties.be/ terechtkwam. Dit is een site die voor mij gemaakt was, zo leek het wel. Zij bieden vakanties aan die helemaal aansluiten bij waar ik naar op zoek was, dit was echt een geschenk.

Ook ouders genieten van kindvriendelijke vakanties

Op de site van Parkvakanties vind je een heel mooi overzicht als het om kindvriendelijke vakanties gaat. Alle goede parken hebben zij al voor je op een rij gezet en die voldoen aan mooie eisen:

  • Mooie parken
  • Gunstige ligging
  • Veel goede voorzieningen voor kinderen

Zo werd het voor mij een heel stuk eenvoudiger om een kindvriendelijke vakantie te boeken. Ik ben rustig op deze site gaan rondkijken en samen met mijn partner hebben we een aantal vakanties weggestreept en een paar op ons lijstje gezet. Dit hebben we even een paar dagen laten bezinken en toen waren we eruit. We zijn naar een heerlijk vakantiepark geweest in Duitsland, en het is ontzettend goed bevallen. Het park was geweldig, de kinderen hebben zich twee weken op en top vermaakt. Er waren meer dan genoeg leuke dingen voor ze te doen. En ondanks dat het echt een kindvriendelijke vakantie was, hebben wij als ouders het ook heel goed naar ons zin gehad. In het begin was ik een beetje bang dat het alleen maar om de kinderen zou draaien, maar het kan tijdens een kindvriendelijke vakantie dus ook heel aangenaam zijn voor de ouders. Dat is ook een heel geruststellend idee.

Volop genieten in een vakantiepark

Het maakt niet uit of je naar Nederland, Frankrijk, Duitsland of België wil, Parkvakanties heeft geweldige parken in al deze landen voor je geselecteerd. Het zijn allemaal kindvriendelijke vakanties, maar er zitten wel verschillen tussen. Op deze manier kan ieder gezin worden bediend. Het maakt dus niet uit of je een luxe vakantie wil, of je op zoek bent naar een boerderijvakantie, een wellness of de natuur in wil met veel activiteiten. Er is voor iedereen wel iets, dus bedenk voor jezelf goed wat je wil en dan kun je hier binnen no time je vakantie boeken. Zij laten zeker goed betaalbare vakanties zien, dus dat is voor een gezin ook altijd mooi meegenomen. Mijn ervaring is dat je helemaal niet ver weg hoeft om volop te kunnen genieten. Dat is juist zo fijn, zo bespaar je ook nog eens behoorlijk wat geld en daarom gaan wij lekker in de kerstvakantie weer. Dan kunnen de kinderen lekker doen waar ze zin in hebben en kunnen wij ook nog even goed ontspannen. Vakanties zijn van grote waarde, zo kunnen we daarna ons dagelijkse leven weer vol energie oppakken.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn