Waar kun je de leukste feestverlichting scoren?

Wat vind jij van de koude wintermaanden? Het wordt donkerder, we zitten meer binnen. Voor de een is het verschrikkelijk, de ander bloeit juist helemaal op. Maar bijna iedereen is het wel over een ding eens: in de wintermaanden wordt het wel altijd lekker gezellig! Met de kerst in het vooruitzicht vinden veel mensen het leuk om hun huis en tuin mooi te versieren. In het straatbeeld zie je overal feestverlichting, van versierde winkelstraten tot verlichte bomen. En ook in huis maken we er allemaal wat moois van: de kerstboom wordt aangeschaft (of van zolder gehaald), kerstversiering komt uit de dozen en ook binnen mogen de stralende lichtjes van de feestverlichting niet ontbreken. Een enkeling versiert ook zijn tuin, zodat de hele buurt kan genieten van de mooie lampjes en lichtsnoeren. Het lijkt wel of we steeds meer mooie lampjes ophangen naarmate het buiten donkerder wordt. Kerst is een feest van lichtjes!

Lichtjes in je tuin!

Wil je nou ook zelf ook je tuin of buitenplaats mooi verlichten? Wil je die bijzondere, magische kerstsfeer zelf creëren? Ga dan op zoek naar mooie feestverlichting voor buiten. Voordat je deze verlichting koopt, kun je je het beste eerst oriënteren op wat voor sfeer je in je tuin wilt creëren en wat voor lampjes je daarbij wil gebruiken. Een goed doordacht ‘lichtontwerp’ geeft uiteindelijk een feestelijk resultaat. Wil je dus een strakke of romantische uitstraling? Nostalgische bollen in de boom of een spectaculair net van licht? Veel warm gekleurde lampjes of een minimalistisch en koel geheel? En wat wil je met de bomen doen? Bomen met kale takken zien er vaak prachtig uit met een lichtsnoer langs de takken, terwijl grote dennenbomen ook zeer mooi verlicht kunnen worden met een net. Verschillende soorten feestverlichting waar je aan kunt denken bij het versieren van je tuin zijn:

  • IJspegelverlichting
  • Boomverlichting
  • Netverlichting
  • Lichtgordijn
  • Guirlande verlichting

IJspegelverlichting kan een heel gezellige en winterse uitstraling hebben wanneer je het aan de dakgoot hangt. Je kunt je huis daarnaast ook versieren met een lichtgordijn, voor een spectaculair en stralen effect. Omlijst de deuren met een guirlande van lichtjes en je bent klaar voor de kerst! Weet jij al hoe je huis en tuin gaat verlichten?

Naast de hierboven genoemde soorten feestverlichting zijn er natuurlijk nog veel meer opties. Kijk eens op kerstverlichtingbuiten.com voor een ultieme inspiratiegids!

Op kerstverlichtingbuiten.com vind je allerlei tips. Ze leggen je bijvoorbeeld uit hoe je een grote kerstboom mooi verlicht.Ook geven ze je handige tips om te berekenen hoeveel lampjes je nodig hebt. Zo wordt je niet teleurgesteld.

Feestverlichting kopen

Als je precies weet hoeveel lampjes je wilt en welke soorten je nodig hebt kan het echte feest beginnen, lampjes bestellen! Hiervoor kun je ook terecht bij www.feestverlichtingbuiten.com/be. Je vind hier alle soorten feestverlichting. Heb je koppelbare kerstverlichting nodig? Dat kun je hier vinden. Evenals veel andere soorten kerstverlichting voor buiten. Heb je een horecapand of bedrijfspand waarvoor je graag mooie verlichting wil? Ook dan zit je bij deze webshop helemaal goed.

Overigens, ook na de kerstdagen is feestverlichting onwijs leuk. Wat is er bijvoorbeeld feestelijker dan een zomerfeest met lichtbolletjes in de tuin, zodat je zelfs na zonsondergang heerlijk buiten in de tuin of op het terras kan blijven zitten? Het klinkt misschien nog ver weg, maar het is fijn om te weten dat die lampjes het hele jaar door een prachtig gezicht zijn en de finishing touch voor je tuin!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn