Stevia zoetjes

steviaproducts - Stevia zoetjesWil jij minder suiker gaan eten? Dan zijn Stevia zoetjes een goede vervanger voor in je warme dranken. Waarom zou je dit nu willen gaan doen? Sommige mensen kiezen hiervoor omdat ze graag af willen slanken. Als je op dieet bent is het niet verstandig om teveel vetten en suikers binnen te krijgen en het suikerklontje in je koffie of thee vervangen door Stevia zoetjes is dan al een goede manier om wat minder calorieën op een dag binnen te krijgen. En iedereen weet, als je af wilt vallen dan is het belangrijk om de calorie-inname sterk te beperken. Nu zijn er natuurlijk verschillende manieren om dat te doen, maar het is uiteraard zonde om bij je eten te zorgen dat je zo gezond mogelijk bezig bent en vervolgens suikerklontjes in je koffie of thee te gaan doen. Afvallen is dus de eerste reden om ervoor te kiezen om minder suikers te eten en dit bijvoorbeeld in de warme dranken te vervangen door Stevia zoetjes. Een andere reden om dit te doen, is vanwege de slechte effecten die geraffineerde suikers op ons lichaam blijken te hebben. Er wordt steeds meer duidelijk over hoe schadelijk het effect ervan op ons lichaam is. Iedere keer nadat we iets met suiker hebben genuttigd, krijgen we weer meer en meer trek in nog meer van deze stof. Het is dus eigenlijk zwaar verslavend en daarom is het zeer verstandig om niet langer suikerklontjes in je warme koffie of thee te gebruiken, maar in plaats daarvan Stevia zoetjes te kiezen. Natuurlijk kun je ook besluiten om het in het vervolg helemaal ongezoet te gaan drinken, maar voor veel mensen is die overstap te groot. Stevia zoetjes zijn dan een goed alternatief, zo kun je toch genieten van zoetigheid, zonder dat je de nadelige effecten van suiker ondervindt.

Verschil in Stevia zoetjes

Nu is het zo dat er diverse merken zijn die Stevia zoetjes en andere stevia producten op de markt brengen. Maakt het nu uit wat voor merk je kiest of is het allemaal hetzelfde? Nee, het is zeker niet allemaal hetzelfde en het maakt wel degelijk uit voor welke fabrikant je kiest. Je wilt er immers zeker van zijn dat je een goede kwaliteit krijgt en dat is niet bij allemaal het geval. Waar moet je nu op letten als je Stevia zoetjes gaat kopen? Het beste is om te kiezen voor een merk dat zijn producten helemaal maakt van de plant stevia, dan is het immers geheel natuurlijk en weet je zeker dat je geen stoffen binnen krijgt die schadelijk voor je zijn. Het fijne van de Stevia plant is immers dat deze gewoon in de natuur voorkomt en van zichzelf al een heerlijke zoete smaak heeft. Het is dus helemaal niet nodig om hier nog iets aan toe te voegen. Toch zijn er fabrikanten die dat wel doen, zij stoppen in hun Stevia zoetjes kunstmatige zoetstoffen, zoals Isomalt, of ze stoppen er Maltodextrine in, wat weer heel veel koolhydraten bevat. En dat wilde je nu natuurlijk net niet hebben. Welk merk moet je kiezen om er zeker van te zijn dat jouw Stevia zoetjes zo puur mogelijk zijn? Een goede keus is dan het merk Steviala. Zij zorgen ervoor dat al hun producten zo zuiver en natuurlijk mogelijk zijn en zij zullen zeker geen hulpstoffen als Isomalt en Maltodextrine gebruiken. Kies dus altijd voor dit merk als jij graag niet langer suikerklonten in je thee of koffie wilt gebruiken, maar deze dranken graag wel wilt zoeten. Hun Stevia zoetjes zorgen voor een fijne zoete smaak, zonder alle nadelige effecten die suiker en andere zoetstoffen op je lichaam kunnen hebben.

Veel keus aan producten

Bij Steviala kun je dus terecht voor Stevia zoetjes van een uitstekende kwaliteit. Je kunt deze bij hen in verschillende verpakkingen kopen en je kunt kiezen voor zowel dispensers compleet met zoetjes, als navulverpakkingen met enkel de Stevia zoetjes. Dit om ervoor te zorgen dat je niet iedere keer per se weer nieuwe dispensers moet kopen en de oude weg moet gooien. Dat is voor het milieu immers zonde en bovendien zijn gewoon losse navulverpakkingen natuurlijk ook voordeliger. Naast Stevia zoetjes biedt Steviala echter nog veel meer producten aan die van deze plant gemaakt zijn. Je kunt dan denken aan:

  • poedersuiker
  • poeder
  • druppels
  • kristalsuiker van stevia

Op die manier kun je niet alleen je warme dranken met dit natuurlijke product zoeten, maar ook bijvoorbeeld je bakgerechten of je oliebollen. Daarnaast kun je bij hen ook terecht voor kant en klare producten waar in plaats van suiker een vorm van stevia is gebruikt om het te zoeten. Zo vind je bij hen bijvoorbeeld verschillende soorten chocola, maar ook snoep, jam en frisdranken. Op die manier wordt het voor jou natuurlijk een stuk eenvoudiger om geen producten met toegevoegde suikers meer te eten. Zo kun je op een gezonde en verantwoorde manier toch af en toe genieten van iets zoets. Want we hebben immers allemaal wel eens zoete trek. Wil jij graag meer weten over hoe je Stevia zoetjes en andere producten van dit merk verwerkt in je dagelijkse eetpatroon? Neem dan een kijkje bij de boekenhoek van Steviala, daar vind je bijvoorbeeld een bakboek waarin met stevia gewerkt wordt. In het begin is het immers even wennen om een nieuw product in de keuken te gebruiken en is het wel fijn om daar wat hulp bij te krijgen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn