Flyers

Via Printdeal.be kan je allerlei soorten flyers drukken. Hier kom je snel genoeg achter als je deze categorie opent op de website. Het is een andere manier om iets nieuws te promoten. Hoewel we ook veel gebruik maken van het internet, zoals de sociale media, kunnen we nog steeds niet zonder de papieren uitvoering. Zowel op sociale media als via de papieren promotie is het belangrijk om goed op te vallen. Dit gebeurt in eerste instantie door de vormgeving, maar in drukwerk is de samenstelling en afwerking alles bepalend. Maar hoe je flyers drukken vormgeeft, het moet ook passen bij het nieuws en de organisatie. Zo kan een Ice Silver metallic uitvoering mooi zijn, maar als het niet aansluit bij het imago van een bedrijf, dan kan dit een verkeerde boodschap geven. Uiteindelijk beslis jij zelf waar jouw ontwerp op afgedrukt kan worden en welk type flyer je gaat maken. Er zijn via Printdeal.be meerdere manieren om je flyer samen te stellen. Je kan geleidelijk aan tot een eindproduct komen, maar je kan ook direct de soort aanklikken. Via de tab ‘Info’ ga je stap voor stap de eigenschappen van de flyer selecteren. Als je de tab ‘Soorten’ aanklikt, dan zie je direct de verschillende soorten die beschikbaar zijn voor flyers drukken.

Flyers drukken voor ieder imago

Printdeal.be heeft de volgende uitvoeringen voor flyers drukken:

  • Houtvrij offset
  • Ice Silver Metallic
  • Static Foil
  • Houtvrij gesatineerd mc
  • Houtvrij mat mc
  • Houtvrij natuurkarton wit

Voor alle uitvoeringen zijn 12 formaten beschikbaar waarop je jouw ontwerp kan laten afdrukken, dit varieert tussen de A3 en A8. Hiertussen zitten ook wat afwijkende vormen als vierkant en Din Large, oftewel rechthoekig. Welk formaat je kiest, is een persoonlijke voorkeur en heeft te maken met het gebruik van de flyer. Zoals uitdelen op een evenement, of bij huizen bezorgen. Daarnaast moet ook jouw ontwerp geschikt zijn voor het formaat van de flyer. Vervolgens kies je de bedrukking van de flyer. Flyers drukken gaat altijd in full color, in de vier kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart). Je hebt de optie beide zijden van de flyer te bedrukken of alleen de voorkant. Het soort materiaal is de volgende stap die bepaalt hoe jouw boodschap op de flyer eruit komt te zien. Zowel afbeeldingen als tekst komen anders uit op glanzend papier als de Ice silver metallic dan op de houtvrij mat mc papier. Je kan originele kenmerken doorgeven voor flyers drukken, maar sta er wel goed bij stil of deze vorm past bij jouw boodschap en organisatie.

De ideale vormgeving

Bestaat de ideale vorm voor flyers drukken? Dat is moeilijk te zeggen. Iedere situatie vraagt om een andere flyer. Wat voor type je ook kiest, Printdeal.be is perfecte specialist op drukwerk. Niet alleen kunnen zij jouw voorkeuren op deskundige wijze uitvoeren en tot een topresultaat brengen. Maar zij hebben ook de keuzes beschikbaar die het drukwerk weer naar een ander niveau brengen. Een voorbeeld is de static foil. Dit is materiaal met een statische lading, waarmee de flyer op gladde vlakke ondergronden blijft plakken. Dit wordt een flyer die vervolgens op meerdere manieren te gebruiken en uit te delen is. Zo kan de ontvanger het makkelijk ergens opplakken. Vraagt jouw flyer toch om eenvoudiger materiaal als het houtvrije natuurkarton, dan zal je wel zien dat dit de opties voor de afwerking weer uitsluit. Een afwerking is handig om te voorkomen dat de inkt van de flyer afgeeft. Wil je liever een afwerking laten toepassen bij de flyers drukken, dan is materiaal als houtvrij mat mc papier of houtvrij gesatineerd mc papier met glans meer geschikt voor jouw flyers drukken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn