De mooiste homepage

transip.be - HomepageEen homepage is eigenlijk het belangrijkste van een website. Het is namelijk belangrijk dat alles meteen goed duidelijk is en dat u uw producten of boodschap op een heldere manier kunt tonen. Tegenwoordig is het namelijk niet zo dat mensen nog heel veel aandacht hebben voor een website. Wanneer bezoekers en potentiële klanten niet meteen vinden waar ze naar op zoek zijn, zullen ze snel doorklikken naar de concurrent. Voor u als bedrijf loopt u op deze manier veel inkomsten mis en dat is uiteraard heel erg zonde. Het is daarom van belang dat u kijkt naar de best mogelijke homepage. Voordat u gaat starten met een website kunt u zelf ook even gaan kijken bij de concurrentie. U weet dan goed waar u zich mee moet meten. Het doen van marktonderzoek is altijd heel belangrijk, omdat u toch een manier zult moeten vinden om boven de anderen uit te steken en gezien te worden. Met een goede website die veel bezoekers krijgt, kunt u perfect reclame maken. Zorg er ook altijd voor dat u de bezoekers genoeg opties geeft. Een overzichtelijke indeling is bijvoorbeeld van belang om mensen de weg te wijzen. Veel klanten haken af wanneer ze niet in één oogopslag kunnen zien waar ze moeten zijn. In deze tijd is hetzelfde product namelijk overal in een webwinkel te koop. Het gaat er om dat u met uw product net dat beetje extra geeft en dat begint allemaal bij een prachtige website. Het is ook als het ware een visitekaartje. De klant of de bezoekers zien de homepage als eerste en een eerste indruk kunt u maar één keer maken. Zorg er dus voor dat de klant ook weer terugkomt, omdat de website goed te bezoeken is. Investeren in een goede website met een prachtige homepage is dan ook heel belangrijk. Laat mooie foto’s zien van uw producten en bedenk hoe u online verder gezien wilt worden. Geeft u uw klanten de mogelijkheid om uw product of uw diensten van een review te voorzien? Zorg er dan ook voor dat deze optie duidelijk is en dat u de tijd heeft om het goed te beheren. Bij het opstarten van een mooie homepage komt dus veel meer kijken dan u eigenlijk denkt.

Een homepage maken

Bij het opstarten van een website moet u natuurlijk ook een domeinnaam laten registreren, zodat u zeker weet dat niemand anders de website in gebruik heeft. Zodra de basis is gelegd, is het mogelijk om de extra’s voor de homepage uit te zoeken. Hierbij kunt u denken aan het volgende:

  • Het juiste thema
  • Verschillende plug-ins
  • Heel veel widgets

Door veel toe te voegen op de homepage kunt u veel informatie geven, maar zorg er wel voor dat u het niet te bont maakt. Het is namelijk zonde wanneer bezoekers toch weer weg klikken omdat ze door de bomen het bos niet meer zien op uw homepage. Wanneer u een website heeft via TransIP kunt u de thema’s van de homepage naar gelieve wijzigen. U kunt kiezen uit heel veel verschillende mogelijkheden. U kunt denken aan plug-ins als anti spam en SEO vriendelijke teksten waardoor uw website gemakkelijker gevonden wordt in de zoekmachines. Dat is uiteraard heel belangrijk, omdat uw website anders heel laag in de resultaten komt te staan en dat wil natuurlijk niemand.

Het toevoegen van widgets

Bijna elke website heeft verschillende balken waarop u heel veel snelle informatie kwijt kunt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de laatste tweets die u via uw bedrijf uitstuurt. Er is heel veel mogelijk, dus kijk snel bij TransIP naar de perfecte homepage voor uw website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn